Listopad 2007

Bill zozadu

30. listopadu 2007 v 23:44 | Sabka123
(423x501, 172Kb)

1000 Meere na "Pilot FM"

30. listopadu 2007 v 23:39 | Sabka123 |  x NEWS
1000 Meere je na bieloruskom rádiu PILOT FM.
Hlasovať pre 1000 Meere do Chart 20 môžete tu: http://www.pilotfm.com/hitparade/
Nájdete Tokio Hotel, zaškrtnete ich a potom stlačíte to červené pole dole. Hlasovať môžete koľkokrát chcete.
Mimochodom Monsoon bol celé leto hitom číslo jedna na tekto stanici

Poster Billa from Hey!

30. listopadu 2007 v 23:36 | Sabka123 |  x Posters
HyperLink

DE:Star Flash 12/07-scany TH

30. listopadu 2007 v 23:35 | Sabka123 |  x Magazines
HyperLinkHyperLinkHyperLinkHyperLinkHyperLinkHyperLinkHyperLink

DE:Hey: 13/07-scany TH

30. listopadu 2007 v 23:31 | Sabka123 |  x Magazines
HyperLinkHyperLinkHyperLinkHyperLink

Yam! 47/07 - poster twins

30. listopadu 2007 v 23:31 | Sabka123 |  x Posters

Photoshoot- Rock pics (Londýn 2007)

30. listopadu 2007 v 23:27 | Sabka123 |  - Photoshootings 2007
Free Image Hosting at www.ImageShack.us-Free Image Hosting at www.ImageShack.us-Free Image Hosting at www.ImageShack.us-Free Image Hosting at www.ImageShack.us-Free Image Hosting at www.ImageShack.us-Free Image Hosting at www.ImageShack.us-Free Image Hosting at www.ImageShack.us-Free Image Hosting at www.ImageShack.us-Free Image Hosting at www.ImageShack.us-Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Hey: Kto je Bill Kaulitz?

30. listopadu 2007 v 23:26 | Sabka123 |  x Articles
HyperLink

Přeložila Monisek jen pro ubers-ende-der-welt.blog.cz NEKOPÍROVAT!!!
Od mnohých milovaný, od mnohých nenáviděný: Tokio Hotel zpěvák Bill Kaulitz (18) je tak slavný jak sporný. Prohlédli jsme mega hvězdu…
Láska
Dnes Paříž, zítra Hamburg, pozítří Moskva - pro přítelkyni nemá Bill prostě čas, jeho láskou je především hudba. Pověsti o Billově údajné homosexualitě jsou pořád zase. Zpěvák ale ujišťuje, je na holky, sní mezi jiné o Ashly Olsen (21) a Angeline Jolie (32). Docela důležité: Bill si potrpí na upravených rukou!
Přátelé
Kdysi byla Billův idol - u COMET 2005 se poprvé setkali: legenda 80 let Nena (46). Byl skvěle rozčílený, přece si oba rozuměli na oslňující zásek! A tak měli taky mnoho zábavy, jak společně nadabovali film "Athrur a Minimojové" (2006) - jejich postavičky se v něm dokonce do sebe zamilovali. Tak daleko do reality to nešlo, přesto se oba těší každým jejich setkáním!
Kariéra
Brzy bylo jasno: Bill miluje pódium. Se svým dvojčetem Tomem (18) a přáteli Gustavem (19) a Georgem (20) založili v roce 2001 skupinu "Devilish", ve svém rodném městě Magdeburgu a v jeho okolí vystupovali. Po Billovém nástupu do castingové show "StarSearch" budou kluci objeveni producenty a přijeti do studia v Hamburgu. Potom v roce 2005 příchází nové jméno "Tokio Hotel" mega průřez s prvním singlem "Durch den Monsun". Cesta je příběh: Tři čísla jednoho alba později dobývají TH teď Evropu a zbytek světa!
Nepřátelé
Mnoho závidí Billovi jeho úspěch: Na internetu se to hemží od - často velmi obyčejných - Tokio Hotel - a urážek Billa. Také rapeři najdou to patrně cool. Tak třeba ponížil je jednou Sido (26) "k zábavě" Billův hotelový pokoj a Bushido (29) pomlouval: "To pro mě není žádný umělec. Ale on mi může rád někdy mojí holku vylízat!" Také když to zřídka zalil: Bill je zraněný hodně osočováním!

StarFlash: Bill v monzúne

30. listopadu 2007 v 23:26 | Sabka123 |  x Articles
HyperLink
Olympiahalle, Mníchov
Asi 1,5 milionov ľudí sledovalo Mníchov, než začiatkem novembra v Olympiahalle udeľovanie "Europe Music Awards" od MTV išlo cez pódium.Predsa len moderátor Snopp Dogg, Avril Lavigne, Nelly Furtado, Bushido alebo problémový rocker Pete Roberty stáli v strede.Na konci vystúpili štyria chalani zo Saska- Anthalska pre celkom veľkú show. Pri ich vystoupení "Monsoon" - anglická verzia ich top hitu "Durch den Monsun" - zarazili s vlhkom: Medzitým čo skupina rockuje, začalo na nich náhle pršať.15 000 litrov vody sa vylialo na štvorku - a Bill sa hnal cez sprchu. (Teraz je jedna veta, ktorej moc nerozumiem, tak som ju nechala.. sorry). Behom sekundy bol mokrý až na koži a natupírované vlasy od vody zľahli. Na záver sa Bill tešil mokrý, ale s jačivým aplausom! Ach ano - takisto obdržali cenu: TH vyhrali cenu za najlepší webovou stránku. Bushido bol najlepší nemecký umělec. Avril Lavigne dostala jediná dve ceny: Najlepšia sólová umelkyňa a najlepší song (Girlfrend).
Preložila Sabka pre www.ichliebebill.blog.cz/ Prkeladal som to z češtiny... a tá veta to táčeška nerozumela tak som to dala do slovenčiny

Bill - foto

30. listopadu 2007 v 23:17 | Sabka123 |  - Photos


Kto je najväčší?

30. listopadu 2007 v 23:14 | Sabka123 |  x Magazines
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Kto je najväčší?

Na pódiu vyzerajú sexy, pekne a predovšetkým vysoko! Ale vedela si, že Nelly Furtado meria len slabých 1,55 m? A Snoop Dogg so svojimi 193 cm pôsobí oproti nej ako obor?

BILL (Tokio Hotel) → 183 cm
SOURCE: German magazine "Bravo" nr. 49/2007

Bratia a sestry: Bill a Tom

30. listopadu 2007 v 23:13 | Sabka123 |  x Articles



Závistlivci, rivali alebo kamaráti? POPCORN vzal vzťahy známych súrodencov pod lupu...
BILL & TOM:

Spoločne idú cez hrubé aj tenké. Už od narodenia (01. 09. 1989) sú nerozluční! Dvojčatá z Tokio Hotel sú ale ako oheň a voda - jeden je cool hazardér, druhý je jemný a krehký typ. Dve úlohy, do ktorých sa obaja zžili. Perfektné doplňovanie! Doteraz nevznikla závisť. Sú Bill a Tom skutočne "dreamteam"?

Bratia Olschenknecht, dvojičky Kaulitz, Olsen twins alebo Jo a Fabi z Killerpilze - na popscéne sa to teraz hmýri súrodencami. Práve na začiatku svojej kariéry, keď je žiarivý svet show bussinesu ešte len nový a vzrušujúci, bratia a sestry sa ukazujú ako skutočná opora. Neustále majú okolo seba dôveryhodné osoby, môžu si poradiť, spoločne na sebe závisieť, smiať sa a podpichovať. Menšia výhoda oproti jedináčikom, ktorí sa často cítia sami a nemajú si komu vyliať srdce alebo nemôžu vypustiť frustráciu.
"Tom a ja sme sa nikdy nerozdelili na viac ako pár dní," hovorí Bill z Tokio Hotel. "Nikdy si nelezieme na nervy. Že by sme robili rozdielnu hudbu je pre nás nemysliteľné." V akcii sú Bill a Tom skutočne dreamteam. Našli svoju úlohu a perfektne sa dopĺňajú, lebo sú veľmi rozdielny. Ideálna kombinácia, ktorá robí Kaulitz twins silnými!

SOURCE: German "Popcorn" nr. 12/2007

Preložila
Samantha pre www.sexibillatom.blog.cz!!! Kopírovať len so zdrojom!!!!!

TEST: Poznáš Tokio Hotel?

30. listopadu 2007 v 23:12 | Sabka123 |  x Articles

01. Z ktorej dediny pri Magdeburgu pochádzajú Bill a Tom?
A) Moitsche
B) Loitsche
C) Foitsche

02. Ktorej animovanej kino postavičke požičal Bill svoj hlas?
A) Arthur
B) Karl-Heinz
C) Mehdi
03. Na ktoré zviera má Bill alergiu?
A) myš
B) včela
C) slon

04. Čo musí byť vždy v zákulisí Tokio Hotel?
A) waflovač
B) hromada oštiepkov
C) dojnica

05. Ktorá pieseň bola na B-strane singlu "Ubers Ende der Welt"?
A) 1.000 Meere
B) Beichte
C) Hilf mir fliegen

06. Doplň riadok z "An deiner Seite" - "Du suchst den....?"
A) Regenbogen
B) Augenblick
C) Beweis

07. Koľko tetovaní má spevák Bill?
A) 2
B) 3
C) 10

08. Ako sa kedysi nazývali Tokio Hotel?
A) Angel in Disguise
B) Devilish
C) Shark Attack

09. Ktorého nemeckého rappera zbožňuje Tom?
A) Bushido
B) Sido
C) Samy Deluxe

10. Čo chcú v každom prípade dvojčatá z Tokio Hotel?
A) piecť spolu keksy
B) spolu zomrieť
C) stanovať spolu

11. Čo je zvláštne na prvej puse Billa a Toma?
A) Nič.
B) V rovnaký deň sa bozkávali s rovnakým dievčaťom.
C) Ešte žiadnu nemali.

12. S ktorou piesňou vystupovali Tokio Hotel na "MTV Europe Music Awards" v Mníchove?
A) Monsoon
B) Ready, Set, Go!
C) Don´t Jump

13. Kde dovolenkovali Tokio Hotel na Silvestra 2005?
A) Maledivy
B) Tokio Hotel
C) Schwarzwald

14. Ktorý člen skupiny na odovzdávaní cien Echo skočil z pódia?
A) Gustav
B) Tom
C) Bill

15. Kde natáčali chalani anglický videoklip "Monsoon"?
A) Izrael
B) Južná Afrika
C) Hawaii

16. Kto je Gustavova vysnívaná žena?
A) Eva Longoria
B) Sabrina Seltur
C) Britney Spears

17. Ako sa volá rodinný pes Kaulitzovcov?
A) Scotty
B) Rex
C) Gucci

18. Kedy má narodeniny Georg?
A) 1. 1. 1987
B) 2. 11. 1990
C) 31. 3. 1987

19. Pri ktorom symbole Francúzska hrala skupina?
A) Eiffelova veža
B) Víťazný oblúk
C) Notre Dame

20. Kde sa spoznali Gustav a Georg?
A) na telocviku
B) v hudobnej škole
C) na dvore cez prestávku
SPRÁVNE ODPOVEDE

1B, 2A, 3B, 4A, 5C, 6A, 7B, 8B, 9C, 10B, 11B, 12A, 13A, 14C, 15B, 16A, 17A, 18C, 19A, 20 B
VYHODNOTENIE

14 - 20 správnych odpovedí → SUPER FANÚŠIK
Gratulujeme! O takých fanúšikoch ako si ty môžu Tokio Hotel len snívať. Skutočne vieš o týchto štyroch chalanoch všetko. Zbieraš každý malý kúsok, ako hladný vlk hltáš každý článok a v televízii pozeráš všetko, čo o Tokio Hotel dávajú. Si verný fanúšik a zostane to tak navždy!

8 - 13 správnych odpovedí → FANÚŠIK
Cool! Tvoj mozog je už bohato naplnený informáciami o Billovi, Tomovi, Gustavovi a Georgovi. Si skutočne výborný fanúšik a niečo o štyroch chalanoch z Magdeburgu vieš. Ale super fanúšik ešte nie si - na to potrebuješ extra vedomosti.

0 - 7 správnych odpovedí → NOVÁČIK
Síce ťa Tokio Hotel zaujíma, ale ešte nemáš prehľad. Tvoju veľký záujem ešte musia nakŕmiť. Na to je každý týždeň Bravo - s mnohými výbornými informáciami o nemeckej super skupine...

SOURCE: German Tokio Hotel Bravo special (2007)

Scan by
Terushka!
Preklad: Samantha pre www.sexibillatom.blog.cz!!! Kopírovať len so zdrojom!!!!!

Tom & Bill oslavujú Vianoce

30. listopadu 2007 v 23:09 | Sabka123 |  x Articles

Tom & Bill oslavujú Vianoce


Tento príbeh s dvojčatami z Tokio Hotel má niečo do seba - je tam skrytých 11 názvom piesní. Označ hity a povedz, od koho sú!

Silencio! Pred domom bratov Kaulitz stojí Ježiško: "Beweg dein Arsch / Pohni svojím zadkom," volá Tom, keď začuje klopanie a už otvára dvere Billovy a pýta sa: "How do you do / Ako sa máš?" Lenže Ježiško tu stojí s prázdnymi rukami. "Shame / Smola," vzdychol si. "Moji losi cestou všetko stratili. Bohužiaľ nemám žiadne darčeky, len umbrella / dáždnik." "Relax, take it easy / Relaxuj, získaš voľnosť," odpovedá Bill úplne cool. "Hlavná vec, že si tu a my môžeme an deiner Seite / na tvojej strane urobiť párty." "Hamma! Môžete get it / to zariadiť," teší sa Ježiško a tiež má výborný nápad. "Bill, jednoducho ti darujem Stern / hviedu, ktorá bude niesť tvoje meno."

SOURCE: German magazine "Starflash" nr. 12/2007



Preložila Samantha pre www.sexibillatom.blog.cz!!! Kopírovať len so zdrojom PLS!!!

An deiner seite (Ich bin da) na Music boxe

30. listopadu 2007 v 18:23 | Sabka123 |  x NEWS
Dneska som zapla Music Box a neuveríte čo sa tam objavilo... klip An deiner seite(Ich bin da) takže ak máte kredit a chcete tento klip (fakt hustý) vidieť hlasujte na číslo 3834 cena SMS je 18-Sk s DPH.

Manga TH

30. listopadu 2007 v 16:49 | Sabka123 |  00 Fun
Tokio Hotel

Georg in the morning :P

30. listopadu 2007 v 16:48 | Sabka123 |  - Photos of Georg

Billí plný radostii

30. listopadu 2007 v 16:46 | Sabka123 |  - Anims

Ruský špeciál TH -scany

30. listopadu 2007 v 16:43 | Sabka123 |  x Magazines

Zajtra new termíny?!

30. listopadu 2007 v 15:35 | Sabka123 |  x NEWS
Zajtra by mali byť ževraj new termíny na tour... nevime čo je na tom pravdy z Jostom, ale držte palce Slovensku pls

Zostať sám-horor!

30. listopadu 2007 v 15:32 | Sabka123 |  x Articles
"Mám strach, že raz zomriem, bez toho aby som našiel veľkú lásku svojho života. Môj malý, veľký brat pochybuje že sa veľká láska dá nájsť. Ale raz sa prebudí,ked tá správna bude stáť pred ním. Znie to ako totálne klišé: Ale pevne verím na veľkú lásku. Myšlienka že nikdy nestretnem to dievča- alebo ešte horšie: že prebehne cez cestu a ja ju nespozorujem,mi naháňa skutočne strach. Len si to predstav: Necháš prejsť,veľkú lásku svojho života kvôli tomu, že si sa náhodou díval iným smerom alebo niečo nezmyselne robíš na svojom mobile. Horor! Absolútný horor!"
Preložila Sabka pre http://www.ichliebebill.blog.cz

Star Flash 12/07

30. listopadu 2007 v 15:24 | Sabka123 |  x Magazines

Choce Magazine ?/07

30. listopadu 2007 v 15:21 | Sabka123 |  x Magazines

9.12.2007 -Viva 17:59 koncert z DVD Live Zimmer 483

30. listopadu 2007 v 15:18 | Sabka123 |  x NEWS
9.12.2007 na Vive o 17:59 sa odvysiela koncert z DVD Live Zimmer483 takže pozerajte tí čo máte Vivu a atí čo nemáte... no zúfajME!

Twins na pumpe

30. listopadu 2007 v 15:15 | Sabka123 |  - Bill & Tom

Telé Star ?/07

30. listopadu 2007 v 15:11 | Sabka123 |  x Magazines

Twins v škole

30. listopadu 2007 v 15:08 | Sabka123 |  - Bill & Tom

Billov "super" xichtííík

30. listopadu 2007 v 15:02 | Sabka123

Slovakia chips in tourbus TH

30. listopadu 2007 v 14:59 | Sabka123 |  x NEWS
Ludia.... slaninové "Slovakia chips" v TH tourbuse... neviete ako dlho je táto fotka stará???

Georgová fotka

30. listopadu 2007 v 14:49 | Sabka123 |  - Photos of Georg

Fotka Gustava

30. listopadu 2007 v 14:44 | Sabka123 |  - Photos of Gustav

Tomová fotka

30. listopadu 2007 v 14:40 | Sabka123 |  - Photos of Tom

Fotka Billa

30. listopadu 2007 v 14:29 | Sabka123 |  - Photos

Bill podáva Tomovi mikrofón

30. listopadu 2007 v 7:25 | Sabka123 |  - Photos from TV
Jéééééé

Tom s fan

30. listopadu 2007 v 7:24 | Sabka123 |  - TH with fans

Tribu Rock ?/07-scany TH

30. listopadu 2007 v 7:21 | Sabka123 |  x Magazines
HyperLinkHyperLinkHyperLinkHyperLinkHyperLink

Pár wallov TH

30. listopadu 2007 v 7:18 | Sabka123 |  - Wallpapers
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

New avatary TH

30. listopadu 2007 v 7:16 | Sabka123 |  - Avatars
2. 3.
4. 5.
1.2.3.4.

5.6.7.8.

9.10.
1. 2.
3. 4.

Také isté náramky...

30. listopadu 2007 v 7:13 | Sabka123
bill comparing his hands to the host's

Bravo: Bill vyjadruje svoj smútok

29. listopadu 2007 v 23:11 | Sabka123 |  x Articles


Přeložila Evule pro http://tokio-hotel-de.blog.cz/ Kopírovat pouze se zdrojem
Tokio Hotel fanoušci ve starostech: "Proč vypadá Bill tak smutně?" stojí v mnoha dopisech, které v posledních dnes zastihly redakci Brava. Také jedinečný je bonusový song na právě vydaném singlu "An deiner Seite (ich bin da)". "Geh" se jmenuje píseň, ve které Bill zpívá o bolestivém oddělení od dřívější přítelkyně. Co přesně přitom cítil, vysvětluje 18letý teď exkluzivně v dopisu pro čtenáře Brava. Velmi osobní řádky jsou napsány v noci, během toho, co byl zpěvák po koncertě sám na hotelovém pokoji. Také mnoho jiných textů napsal Bill v takovýchto osamělých hodinách. Když nemůže v noci spát, napadají ho ty nejlepší nápady pro jeho písně. Už v sedmi letech začal psát songy. Při vůbec prvním setkání překvapil Bill producenta Davida Josta a další producenty s plnou knížkou, ve které byly nápady na písně: "Zážiky nebo pocity zpracovat do textů - to byla vždycky moje věc", říká Bill v rozhovoru. "Proto je to šíleně pěkný pocit, když fanoušci na koncertech texty zpívají. U toho dostanu vždycky husí kůži", těší se Bill a slibuje: "Už teď píšu na nápadech pro třetí album..."

Od Billa:

"Měl jsem přítelkyni, se kterou jsem jednou došel k bodu, a bylo mi jasné, že jsme se totálně odloučili. Nemoho to tak pokračovat. Ale žádný z nás se neodvážil, vztah skutečně ukončit. Tohle docela dlouho trvající období bylo velmi těžké a smutné. Nějak jsme věděli, že to nemá dál budoucnost, ale zažili jsme předtím skvělé chvíle a hodně jsme toho spolu překonali. A to dělalo tak těžké, udělat krok a konečně to společně ukončit. V songu je to jakoby pocit uvnitř této situace. Každopádně to tehdy bylo pro mě těžké, že se musí něco ukončit. A že rozchod není vždycky jenom negativní - může přijít také něco nového. A tím není jenom nová láska. Rozchod můžou být také dveře ke zcela novému životnímu období."

David Jost neche, aby Tokio Hotel vystupoval na Slovensku!

29. listopadu 2007 v 23:06 | Sabka123 |  00 TH na Slovensku!
David Jost nechce, aby Tokio hotel vystupovali v niektorých krajinách strednej Európy počnúc Slovenskom, Ukrajinou... Podľa neho na týchto miestach sa taký koncert ani nepolatí, lebo tu nikdy nie je šanca zaplniť halu. Jost si predstavuje budúcnosť Tokio Hotel za veľkou mlákou v Amerike, kde budúci rok plánuje veľa koncertov a zúčasnení na významných galavečeroch a show...

Vote for TH concert (8.4.07) in Slovakia za naj udalosť roka 2007

29. listopadu 2007 v 23:05 | Sabka123 |  x NEWS
Určite ste si aj vy všimli reklamu, ktorá beží na TV Markíza a jedná sa show "2007", ktorá bude niekedy na konci roka a bude ju moderovať Vilo Rozboril. Ľudia tam prostredníctvom internetu sami môžu posielať návrhy na najsilnejšie, najemotívnejšie, najzaujímavejšie udalosti v tomto roku. No a pre mnohých z nás bol práve takým zážitkom koncert Tokio Hotel v Bratislave (08. 04. 2007)!!! Preto som dostala taký nápad, prečo by sme sa aj my, mladí, nemohli zapojiť do výberu tej NAJ udalosti v roku 2007? Aj my sa môžeme prejaviť a vyjadriť svoj názor na udalosti roku 2007...
Ak máte teda záujem, môžete napísať svoj názor do formulára na www.2007.markiza.sk. Počítajú sa aj udalosti zo showbiznisu a myslím, že keby sme tam všetci napísali koncert Tokio Hotel, tak by sme aspoň dali na vedomie, že aj na Slovensku ich máme radi a možno... No neviem, bol to len taký nápad... Ja už som si tam srdce zo zážitku koncertu Tokio Hotel vyliala ;-)
Ešte by som vás chcela poprosiť o vyjadrenie sa k tomuto nápadu. Chcela by som vás poprosiť, ak sa vám aspoň trošku pozdáva, skopírujte si to na blog (ak máte), nech sa o tom dozvie čo najviac ľudí... Ďakujem :-)
Avatars by Luci :-*
Nápad by Samantha

Tom with Saki

29. listopadu 2007 v 23:04 | Sabka123 |  - Bill & Tom

Sweet dream, Georgie :P

29. listopadu 2007 v 23:03 | Sabka123 |  - Photos of Georg

Španielska MTV - TH a darčeky

29. listopadu 2007 v 22:58 | Sabka123 |  x Articles
Preložila Yvonne pre www.tokiohotel-slowakei.blog.cz
Kopírovať len s presným uvedením zdroja!
__________________________________________

http://youtube.com/watch?v=xjY1gVpdStw - dám Vám sem odkaz, ptž. z blogu to nejde....


Moderátor: Tu sú pre Vás nejaké darčeky od fans *bere retiazku*
Vyzerá to ako, neviem...
Bill: Myslím, že je to pre mňa.
Moderátor: Prečo si myslíš, že je to pre teba?
Bill: Neviem, viete ja som viac "čierny" (gothický/rockový) chalan...
Tom: Myslím, že to vyzerá ako Bill.
Bill: Yeah.
Moderátor: Vyzerá to presne ako ty, tá tvár je ako tvoja.
Bill: Yeah, ako ja...
Moderátor: Dúfam že tak nechceš skončiť....
Bill: Záleží na...
Tom: Môj brat takto nikdy neskončí...Myslím tým, nevyzerá tak dobre ako ja ale nikdy nebude vyzerať takto.

*všetci sa pozerajú na ďalší darček, CD-čko*


Bill: Myslím, že by som sa na to mal pozrieť... (sry. Ale toto neviem ako myslela tá čo to prekladala....Inak by to malo byť že: myslím, že som sa na to už pozrel alebo že som to už videl, ale to sa mi tam nehodí :D)
Moderátor: Možno sú tam nejaké nahé fotky....
Tom: Yeah, tiež si to myslím.
*Georg zoberie CD z tomových rúk*
Moderátor: Možno tam je tiež aj telefónne číslo...
Bill: Georg určite zavolá, Georg vždy hľadá, tak....
Georg: Zoberiem si to CD na dnes večer a...
Tom: Georg potrebuje len balíček vreckoviek a všetko bude dnes večer fajn....
Bill: Yeah *smeje sa*
Preložila Yvonne pre www.tokiohotel-slowakei.blog.cz
Kopírovať len s presným uvedením zdroja!

"Oh my god thanks"

29. listopadu 2007 v 22:52 | Alexia |  - Photos
bdc822a7.jpg picture by TokioHotelfanSam

Animka nafukujúceho sa Toma

29. listopadu 2007 v 22:50 | Sabka123 |  - Anims
(150x154, 30Kb)

Tomov orgazmus

29. listopadu 2007 v 22:49 | Alexia |  x Fotky z koncertov

Signa Billa

29. listopadu 2007 v 22:48 | Alexia |  - Ikons